hyra chef, hyra förvaltningschef, hyra verksamhetschef, hyra enhetschef

Hyra en chef

Vi har Sveriges största nätverk av kompetenta förvaltningschefer, verksamhetschefer och enhetschefer.

Det är svårt att veta vad som gäller när man skall hyra en chef men KommunchefsPoolen hjälper din kommun eller organisation att snabbt hitta en lösning som passar er. Genom att anlita oss så köper ni er tid att i lugn och ro skapa en långsiktig och permanent lösning.

Kvalitetssäkrad bemanning

Du som uppdragsgivare får av KommunchefsPoolen hjälp med att hyra en chef. KommunchefsPoolen arbetar med en kvalitetssäkrad bemanning i hela Sverige.

Vi har en strukturerad och noggrann urvalsprocess som medför att samtliga våra utvalda chefskonsulter är kompetenta och väl lämpade för uppdraget. I urvalsprocessen gör vi även en behörighetskontroll utifrån vad som krävs för uppdraget.

Uppdragsflöde:

  • Ni ger oss en kravspecifikation på vad ni söker.
  • Vi återkommer med förslag på lösning inom 24h.
  • Vi stämmer av med efter 3-5 dagar. Därefter enligt ök.

Våra konsulter är oftast väldigt erfarna chefer som kan ge er verksamhet stabilitet och energi när det som bäst behövs.

Garanti och personlig kontakt

Som bemanningsleverantör är det för oss viktigt att motsvara och till och med överträffa förväntningarna. Därför tar vi alltid ansvar för att ni som uppdragsgivare blir nöjda. För att följa upp vårt arbete har vi ett kvalitetssystem som säkerställer att ni som uppdragsgivare hyr en chef som alltid kan leverera från start och framåt.

Om oss som leverantör

KommunchefsPoolen har ett stort antal chefer på motsvarande förvaltnings-, verksamhets- och enhetschefsnivå. Vi har chefer inom olika branscher men företrädesvis inom skolan, vuxenutbildningen och vårdsektorn.

Vi som arbetar inom KommunchefsPoolen sedan 2011 specialiserat oss på att arbeta med rekrytering och bemanning gentemot framförallt offentlig sektor men även mot privata aktörer. Vi har själva lång erfarenhet av att vara chefer på olika nivåer och vet väl vilka utmaningar både chefer och ni som verksamhet många gånger ställs inför.

Du når oss alla dagar i veckan och vi finns alltid tillgängliga för dig. Vid förfrågan om ett specifikt uppdrag garanterar vi svar inom maximalt ett dygn om vi omgående har en konsult tillgänglig, alternativt när vi beräknas ha det.

Du får med vår hjälp bra kontroll på dina kostnader, genom flexibla bemanningslösningar övergår delar av dina fasta personalkostnader till rörliga och du kan anpassa kostnaderna efter behov.

För oss är det viktigt att vara transparenta och öppna och vi tar ett lågt pris i vår roll som länken mellan konsulten och dig som uppdragsgivare. Detta för att hålla nere era kostnader och för att kunna erbjuda konsulten en skälig ersättning.

Rekrytera chef

Vill ni rekrytera en chef gör man det via vårt rekryteringsföretag ProAcademic.

Intresserad?

Kontakta oss för mer information och priser.

Arbeta som chef

Har du utbildning eller erfarenhet som chef och intresserad av att arbeta som konsult?

Läs mer

Vill du att vi hör av oss?

1 + 3 =

 

Kvalitetssäkrad bemanning utifrån en strukturerad och noggrann urvalsprocess.